Thursday, July 19, 2012

Mari Dengar Pendapat Pakar Kenapa Blog Kita Gagal

As salam... Hai all...  "Mari Menggedix Sebentar!". (menggedix lelama pun takpe.. tapi bukan depan I ye.. depan laki korang je la).
Thank you so much kpd rakan-rakan blogger yg telah sudi berkongsikan tip yg diperolehinya masa Nuffnang Blogopolis 14hb yg lalu... 

Jom you all... kita muhasabah diri sikitttt. ;D....  Jgn dok sibuk menjerit napa blog kita "tak berapa nak laku" tapi enggan berubah ke arah kebaikan.   Kata nak jadi blogger tegar... ;P.   (Average 500 uv sehari dlm kategori laku tak? Bersyukur je la kan dpd takde org jenguk langsung.   Mana la tau lelama nt jadi 5k pulak kanzzzz?.  Sabar... sabar.. jgn gelojoh).

Tapi I pun  agak confused la dgn beberapa perkara yg disebutkan antaranya...



DESIGN FAILS...


Design fails??Pembaziran side bar??.   Background (yg kaler biru tu ke yg dimaksudkan?).  Malas plak la nak tukar template... kalau dibiar je cenggini bleh tak?. Masihkah kau sudi berkunjung ke sini dan menerima blog ini seadanya andai ku biar saja ianya begitu wahai sahabatku??? :D...

Nanti la... kalau free2 I fikirkan semula.. skrg tgh busy packing..




VISITOR WIDGET??


Ha yg ni pun I tak berapa paham.  Tapi kalau yg keluar pop up tu mmg I menyampah nak singgah.

Kpd yg tak tau.. pix VISITOR WIDGET adalah spt di bwh.. 




 
Untuk lebih lanjut bleh terjah blog  Lelaki Ini (wah! mcm tajuk lagu Anuar Zain plak ye)... dan Wanita Anggun Ini.  Jazakallah..moga you all berdua terus sukses!

p/s :  I rasa kegagalan paling ketara pada blog ini  ialah nick "MISS" yg I gunakan...  Mungkin kalau ganti pada PUAN MIRROR atau MADAM MIRROR nampak la ketegasannya di situ kan... kata bernichekan KEWANITAAN dan keibubapaan... Tapi nak buat guane... dah TERtulis sejak azali... dah tak bleh repair lg dah. :D.  Kalau repair2 lg org confuse...





10 comments:

  1. Replies
    1. Salam ramadhan Cik Yong... Maaf zahir batin.

      Delete
  2. wow.. p ke nuff blogopolis tu, caiyok laa... tentu banyak tips dr sana kan.. dan tentu lepas ni lebih bersemangat berblog dengan bekalan ilmu time p nuff blogopolis tuh, blehlah kongsi sikir2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pegi la Kak... Saya ada family day 14hb tu.

      Delete
  3. MM...Anggun yer! hehhehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anggunnn..... sbb tu En. Apak sayanggg. :D

      Delete
  4. hehe...tak ramai pun takpelah..nak wat camne kann... yg penting bila orang perlukan maklumat..info...cari2..jumpa kat blog kita...dan itu membuatkan koi lebih berasa bangga... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya..
      Yg penting kita ada hobi yg menghiburkan ini..
      dpt berkenal-kenalan satu dunia, itu pun dah satu yg meriangkan hati.

      Delete
    2. bila nak berkenalan bersua muka nih??

      Delete
    3. I ni pemalu orangnya.. hehehe.. sbb tu jarang bersua muka dgn gang maya... tapi mana la tau kan.. kot2 la one day kita semua ditemukan dlm majlis anugerah berprestij.. oh pasti I tak akan menolak.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...