Wednesday, August 22, 2012

Menziarahi saudara mara di aidil fitri - 5 gambar gedix

Setelah musnah impian utk "beraya" di Taman Botani sbb menyinggah rumah bonda tercinta takde orang  arini..  akhirnya dgn berkonvoi bersama 2 orang adik ipar dan family memasing, kami pun terus mengorak langkah menuju ke Taman Bukit Pasir plak..  (ke mana la agaknya emak  pegi arini??  Kesian.. ipar duai saya nak jumpa emak, emak takde plak).   Tak pe la... nanti biar emak buat kunjungan balas plak.   Siti - pls take note.

*bekal nasi lemak yg dah disediakan seawal  pagi utk tujuan berpicnic di tasik itu terpaksa dibawa balik semula sbb setiap rumah yg kami ziarahi hari ni mempelawa kami merasai hidangan  berat pulak.  Alhamdulillah... rezeki tak baik pula ditolak kan.

**TAMAN BOTANI = satu kawasan peranginan menarik di "Kashmir".  

menggedix jap kat depan rumah seorang kerabat IRP.. di Tmn Bukit Pasir
popia nestum kegemaran..
Qistina ni .....mcm first time je jumpa daun semalu.. nt Mama tanam la Nak kat laman rumah..
pastu beraya ke Bindu plak...  rumah Puan E.  Pelbagai juadah disediakan.. thanks Puan E.
bersyok sendiri... dan berpenat-penatan setelah beraya 6 buah rumah arini

No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...