Friday, August 24, 2012

Tetamu pertama kami tahun ni... (adakah juga yg terakhir? :D)


Siapakah tetamu pertama yang beraya ke rumah anda tahun ni?.   Mari rekodkan dan berikan mereka hadiah.. :D.



Pemenangnya ialah....... jeng jeng jeng.
 


Juara bertahan tiap tahun...... jatuh kepada  keluarga Dr. B dan Dr. M (yg berjubah hitam ni bibik mereka sedang berpicnic2 ).

Thanks la ye you all sudi beraya ke teratak  tepian rimba, hanya kera menemani hamba... 


 
Makcik sorang ni request  buat home made pizza.... tapi very sorry la ye...  Domino saja yg mampu kupersembahkan,  apa taknya...  baru sampai dari kampung, mauripan pun blom sempat beli (alasan paling bernas utk orang2 yg malas mcm I).   




Datang berlima... sorry gambar terpaksa dicrop2...  Tuan rumah segan nak interframe.. semalam kan dah byk sgt upload pix syok sendiri, takut org muntah plak menengok muka purba ni banyak2 kali.  (Motif yg sebenarnya nak save baju raya - mana la tau baju raya tahun ni (yg telah dicropkan dlm gmbr ni) bleh carry fwd pada tahun depan kan.. jadi tahun depan korang tak terperasan... kekekeke....   Good idea tak?  LOL).


*  Balang kuih tu bukan aku punya, gambar diambil masa kitorang beraya rumah makcik di Johor Jaya, Puan Sofea Loren.

6 comments:

  1. Mummy baru balik dari kg so belum ada tamu datang bertandang lagi, tapi esok dijangkakan ramai kawan anak2 akan datang beraya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh meriah tu Mummy, harus kena masak yg sedap2.... mee bandung.. :D

      Delete
  2. Bertandang dalam blog pun kira oklah juga. Selamat hari raya tuan rumah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya betul tu... silalah jemput "makan" apa yg ada dlm blog ni.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...