Wednesday, September 12, 2012

Dah berkurun tak pegi RASAMAS...

Tak ingat hari ni hari bekerja sebab Qistina dan Shashal tengah cuti sempena UPSR...  jadi bila melihat suasana shopping compleks yg lengang baru la I  tersedar dari lamunan.   Anak2 korang cuti tak?.  

Rasanya macam dah lama I tak tulis entry Jalan2 Cari Makan, paling last  I tulis pasal buka posa kat Thistle tu ari je lah.. pastu terus senyap.   Jgn2 peminat edisi makan2  pun dah lari.... hehe. 

Oleh kerana I agak busy sikit skrg ni (nak baca novel).... maka,  you all layan je la gambar2 lunch kami di Rasamas arini....  Harga di Rasamas ni pada I sgt berpatutan.... total utk semua ni hanya RM35.90.   Wah!  Jimat sikit.. baki bleh wat beli novel lg  kat Harris....  (tak ingat tah sejak bila I jadi penggila novel plak ni).



Chicken chop with chicken rice utk Qistina..... yg ni sedap.


Fish curry with rice .... ini utk I....


fishball with noodle sup utk Shashal..




Oh ya,  gambar aiskrim lupa nak snap. 


9 comments:

  1. saya ngn kawan g rasamas bila ada kupon or voucher, bertambah2 jimat..hihi~

    ReplyDelete
  2. Hahahaha... sama la kite MM tgh menggila membaca. Sementara tgh sakan ni layankan jer. Nanti taktau bila mood membaca tu datang balik.

    Sedap nampak sup tu...

    ReplyDelete
  3. Rasamas? akak dah lupa mcmna rasanya, mmg tak jumpa kat sini...hehe...balik sana pun lupa nak rasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zana.. takpe, ni saya dah kembalikan kenangan Akak pd Rasamas. :D

      Delete
  4. alahaaai kak mirror, rs nk mkn sume mende jer mase preggy nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makan Bazi... selagi bleh makan dan tak memudaratkan... karang bila dah bersalin, lama plak terpaksa berpantang makan kann :D

      Delete
  5. untuk semua tu 30++..berbaloi jgk kan..xpenah mkn kat rasamas..hubby krg mnt mknn more pd ayam2 nih..jakun x kitorg? haha..kalau beef kt sini ada x kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu bukan jakun.. dah tak minat, tak kan nak dipaksa2 plak tekak tu kan..hehe.

      Mcm tak perasan plak ada beef Mila.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...