Monday, November 26, 2012

Bokitta - buat 'hobi gila tudung' aku meledak semula

Dah 2 hari 2 malam I terigau-igaukan bokitta.   Oh! bokitta kau dah berjaya buat wallet aku bergetar2. Budak macam Qistina yg selalu hilang2kan brooch tu memang sesuai sangat la pakai bokitta yg diimport dari Lubanon ni...  senang tudung ni, dgn hanya menyarung je kat kepala kita dah boleh dpt satu  lilitan sempurna macam shawl2 yg  biasa kita pakai sebab benda ni pinless.... dah ready jahit plus ada inner.  Tapi harga, tak usah la korang terkejut...biasa la benda imported kan.... dlm lebih kurang RM75 ke atas.


fabrik dari cotton..








Dengarnya next month baru Bokitta akan  keluarkan yg maxi (menutup dada)... boleh la Ain mintak abah belanja... kan Ain?.   Lawonyaaaa... lahai.... maksud I  model atas tu..

Dek kerana terpandang kecomelan bokitta bercorak floral dlm gambar ni...semalam I mensurvey shawl2 floral kat Esprite (itu je yg paling dekat dgn tempat kami makan semalam - Nando's) ... ada satu shawl tu cantik... tapi RM99.00 lerr.. tapi kain dia mmg nampak sedap...(kalau tak silap ada diskaun dia bagi.. after less dlm RM50).   


UPDATE :    

Kalau berminat nak beli bokitta, bleh rogger2 I melalui email :  missmirror@ymail.com atau tinggalkan di kotak komen.   Pilih je nak yg murah atau mahal, cotton atau chiffon dgn harga serendah RM40 - RM100.  Inshaallah dah ada saiz maxi.


  

Ini pula Half Moon Shawl... gilaan wanita bergaya  masakini..




 Jom kita shopping HALF MOON SHAWL MANIK cantik-cantik dan murah kat sini!!









14 comments:

  1. Hahaha..kak mirror, biar ketaq nak kuar duit, tp menang memakai..sekali sekala..kihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la... yg penting sedap dipakai kan Intan.

      Delete
  2. masih setia dgn tudung bawal...cuma kalau terkesiangan aje pakai tudung ekin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Skrg dah mcm2 kaler & corak tudung bawal, teringin juga I nak mencuba walau bukan peminat setia tudung bawal.

      Delete
  3. ok, entry tak sesuai utk ai...teeettttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni kalau yr Puan Azita pakai bokitta ni mesti lawo Enl Zul.

      Delete
    2. pakai apa pon, my wife always beautiful...jhhehhehe

      Delete
  4. cantiknyer.. tp rm75 yer..
    glurpp.. heheheh

    kite ade suke sati shawl ni,
    fabrik cam silk gitu tp best plak pakai..
    rege dlm 30 hengget gitu..
    nnti up n3.. heheh

    ReplyDelete
  5. Fuhh, harga shawl dekat RM100, boleh tahan jugak ye :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imported katakan....Mungkin fabrik dia pun lembut kot..

      Delete
  6. Assalam sis..ada x nk letgo bokitta printed. Harga mampu milik kalau kenan InshaaAllah fast payment. Msg akk ye 0192100211. Maceh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai.. sorry Sis..
      Semua dah lama sold out dah.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...