Saturday, December 15, 2012

Jalanilah hidup ini dengan positif

"Allah ingin hadiahkan kau pahala, mengapa sebaliknya kau bersedih?".   Tanamkan itu dlm hati sentiasa bila dilanda masalah, diumpat orang, difitnah dsbnya... insyaallah kau pasti akan kembali ceria.


So... adik2... jalanilah hidup ini dengan positif, nescaya kau akan menarik lagi byk benda yg positif.
Alamak...   si Ain dah menjerit di balik pintu "Ma dah pukul 1 dah.. kata nak keluar?".


Kita sambung cerita di lain kali.. layan de pixa.........  



Semua ini hasil farmville belakang rumah..





Sarapan kami pagi ini... cengkodoq oat versi malas.  Belakang tu ialah roti canai.

"candle light dinner" sempena anniversary mlm tadi - ( lain kali kita detailkan...)


p/s :  tak best betul update entry time rushing!  Ada janji dgn orang arini.

4 comments:

  1. lawa umah kak mirror..nampak2sikit belakang pokok pisang tu..heheh

    ReplyDelete
  2. bestnya la layan cengkodok tu time hujan2 ni miss mirror. seronoknya kan melihat hasil farmvile tu..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...