Tuesday, February 26, 2013

Apa tema baju paling pelik pernah korang hadiri?

Melayan keperluan anak-anak, especially jika mereka memasuki apa2 pertandingan kat sekolah... memang satu "hobi" yg best sejak dulu lagi.     Hobi ke?.   Teringat dulu waktu Ain masuk pertandingan bercerita masa dia bersekolah rendah, seharian  menyoping baju.

Tapi kali ni nampaknya tak sempat la nak nyoping....... apa taknya... last minute baru Ain cakap suruh poskan beberapa helai baju   utk satu event yg "mewajibkan" para pelajar memakai baju ala2 "Little House On The Prairie".











Mujur Mama ada beberapa koleksi skirt kembang dan baju dari Sommerset... mungkin ini ok kot walau dah "antik" sikit...




Ok.... baju dah settle.. kasut plak??.










Ok la tu kan Ain?.    Baik2.... jgn terpelecok plak...  Pandai2lah lap segala sawang2.... almaklum ler... dah sekian lama terperosok dlm store.  :D

Topi je Mama tak bekalkan.... sebab dah hilang entah ke mana.   Pandai2lah menggayakan half moon shawl yg Mama sertakan tu.



p/s :      Macam2 tema kan?.    Apa tema baju  paling pelik yg korang pernah hadiri?.



10 comments:

  1. wooyoo, bestnya tema yang dipilih oleh cikgu ain tu... kalau naim yang kena, confirm mamanya cakap, tak payahlah nak pergi, tak ada baju sesuai ni.... huhu...

    saya rasanya tak pernah join apa apa yang bertema pelik kot...ye ke? macam ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau Naim.... tinggal cari Topi Koboi je la... kan?. Hehe..

      Delete
  2. As salam miss mirror aka sam,

    I just wonder how old are you exactly! hehehe... tgk cara bercerita mcm baya-baya je kita ni! hiks... tp tgk anak mcm dah besar je... :))

    Kasut tu mmg mengancam! Ada satu dulu tp kulit... dah jahanam dah sb merekah, simpan dlm store tak berjaga...huhuhu... Parti tema paling pelik Halloween kot jadi witch! hahaha *evil laugh* ops!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Marya....

      I dah tak muda lagi Marya.... tak baya2 you all kot... anak I dah 15 taun skrg.
      Kasut tu I cuma pakai 2 kali klu tak silap...
      Ingat nak cari lagi yg kulit dan tumit dia tak tinggi camtu.. penat.

      Delete
  3. huhuh..best kalau tema2 ni..nampak unik dan meriah majlis..kompeni intan biasa2 je …last year buat konsep cerita dongeng

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best tu cerita dongeng.. Intan. Kalau Kak Mirror mungkin pilih jadi nenek kebayan kot..... senang.. hahaha..

      Delete
  4. assalam...salam ukhuwah dari BUNDA....

    ReplyDelete
    Replies
    1. KN?. KN sahabat saya tu ke?.
      Waalaikumusalam...

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...