Tuesday, June 25, 2013

Inner Magic

Hari ni aku nak memenuhi permintaan dua orang sahabatku. Entah ler diorang ni, dah tau aku ni tak suka bergambar (eh cam tak percaya je kan?), direquestnya pulak gambar aku berINNER MAGIC


Ok la2..... sebelum diorang merajuk, aku buat la entry sikit tentang hal itu.


Aku tak suka bergambar bukan sebab apa.... aku paling malas nak bersolek (ayat sebenar - paling malas nak menanggalkan make up selepas solekan....... kan kejap lg nak tido). Jadi terimalah aku seadanya dgn wajah polos ini.. Macam makcik2 ye?. :D



Aku beli inner ni kat shopping complex je. Ada yg RM15, ada yg RM10.... aku beli yg RM10.00. 


Sejujurnya.... aku memang suka inner ni sebab dia lebih besar sikit dari inner2 lain yg selalu aku jumpa - (aku cepat mabuk/pening kalau pakai inner2 sempit). Selain tu, inner ni boleh dimuncungkan di bahagian dahi ikut suka ati kita - itulah antara kelebihannya.





Gambar bawah ni pulak yg printed!.





UPDATE TERKINI :-
Sapa nak beli, boleh LIKE page ni... CLICK HERE
atau emailkan pertanyaan ke : missmirror@ymail.com



Boleh pakai dgn apa saja, syria, shawl - aku  pakai dgn shawl batik ole2 dari laki aku itu ari..







GOOD NIGHT!! Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz......... kroh... kroh kroh...

















10 comments:

  1. owh comel laa tuan blog..ehe..akak pun suka inner yg longgar sikit,..sakit telinge..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh comel ke Sis?. Rasa mcm dah buruk sgt je pix ni.... hehe.



      Delete
  2. betul eh menjadi ngan inner magic tu?? nk kena try nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Menjadi"?. Jd apa Sara?. Hehe.. Boleh la dikatakan menjadi.. jadi muncung kalau kita pandai main tarik2.. :D

      Delete
  3. tak mekap pun shantekk nyaaa laaa MM...cantiknya inner tu jadik muncung

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah Linda, boleh dimuncungkan ikut bentuk muka kita, kalau muka yg dah bujur mcm Linda yg pakai, akan bertambah cunnn.. :)

      Delete
  4. tgk bentuk muka jugak kot baru bolen muncung dpnnya tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak lah... sebab belakang dia yg sengaja dijahit membulat tu kot yg buat dia senang dimuncungkan tak kira apa bentuk muka sekalipun.


      Cehhh aku ni promote mcm la aku plak yg jual... kekeke..

      Delete
  5. kat mana nak carik inner patern gitu..kalau kat jb kat ner tu? nak beli jugakkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat Plaza Kotaraya Dear... cari kat area2 booth tu ada jual.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...