Monday, April 28, 2014

I'm A Serious Buyer ok!

"Everytime you fine some humor in a difficult situation, you WIN!!!"



Ha'ah............. kalau ikutkan jiwa, memang kecewa jugak la semalam.   Tunggu punya tunggu, punya tunggu.... dari pagi sampai ke malam....tak sampai2 insan yg ditunggu.   Pukul 5.30 pagi sehhh aku bangun menyiapkan hidangan.... terkorban hari mingguku untuk bermalas-malasan.  (Eh!.  Hari Minggu ke semalam??).   Dok ler.... mmg bukan hari minggu utk rakyat Johor.......... tapi hari minggu utk IRP sbb dia ada kat rumah, anak2 je sekolah.





senyum je ler sambil ber"mantel"kan coklat... sbb dah kepenatan menunggu buah tak gugur.


I'm a serious buyer ok!.   Bukan backout2... yg jenis calling2, PM2, wassap2 mintak itu ini bagai nak rak..... last2 senyap tak jadi beli.  Penat tau aku pecah tabung untuk "menyapot" (diambil dari kata dasar "support") bisnes kau.... tapi kau pulak... janji nak datang, tak datang2.  Cemana ni???.   Tergamaknyaaa!.  Sian aku........... sensorang menghabiskan makanan, itu pun tak habis2 sampai basi dah pagi ni.  Sob sob sob..


Moral of the story... itulah peri pentingnya perkataan INSHAALLAH..... hmmm Obama pun rajin ucap tau (katanya lahh....... menurut gossip2 yg aku baca tadi....wallahualam)!.  



























7 comments:

  1. ye ke kesiannya..tabah ye sahabat..

    sedap biskut tu..

    ReplyDelete
  2. pandang sekali lagi coklat rupanya...emmm sedap coklat tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah sedap... lembut sikit berbanding yg lain.

      Delete
  3. Len kali kalu jemputan kansel...jemput kite tauu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha..... ya la inshaallah Nafisa. Jgn tak dtg.

      Delete
  4. Takde rezeki namanya tu..sian coklat tu jadi mangsa..bak sini sikit..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...