Thursday, March 19, 2015

Hari-Hari Memikir Nak Sarapan Apa..

Segar rasa dapat tido sejam tadi..
Sejak ulang alik jadi dak sekolah ni...
 asyik tido awal  je Mak orang ni... mcm baby sbb
penat!.   Maunya tak penat Dik Non..  jalan berbatu2.
Terkejar2 bas..  dah la terjumpa org gila pagi semalam.
Marah2 ai  tak semena2.. mabuk kot agaknya,
Suspen ai dibuatnya you know.  Haha..


Ni bangun semata2 nak buat donut..
Dah bosan hari2 makan mee.
pastu nak membasuh..
kat sini after 10.00 pm...  api separuh rega.


Padahal assignment blom siap pun..
Buat tenang2 je ai ni..
IRP pun dah pesan...

"Belajar santai2 je... jgn stress2".

Sukanya ai dengar..   tapi idak le sampai ai tergamak
tak hantar assigment nanti lecturer denda 25 Dollar..
gila ko!.   Baik ai simpan duit tu buat beli sehelai winter coat
yg cun melecun.
Blom sempat nyoping baju sejuk pun..
padahal kat sini angin sejuk dah mula sepoi2..






Nasi pun ada lagi..  esok panaskan..
goreng telur kicap pun sedap je kan?.  Haha... betapa la "rajinnyaaa" (malas la tu).
Classmate ai lagi simple... semua bawak bekal roti.
Ai ni tekak jawa...   tak kenyang rasanya kalau setakat mkn cenggitu.
Ni pun ai siap bawak bekal kurma dgn biskut walau lunch dah mkn nasi/mee.
Kat sini asyik lapar je tau!.



p/s  :      mood happy hari ni sbb terjumpa satu classmate tu...  muslimah dari Afrika, kurang2 ada gak teman time posa nanti kan...  orangnya free hair... tapi seronok dibuat kawan sbb slamber je.. ala2 brutal gitu.


















1 comment:

  1. semoga semuanya ok ya Sam.. lega kami kalau Sam ok kat sana.. elokla tu jumpa kawan yang boleh dijadikan rakan berpuasa sama nanti. tak lama dah kan ni, memang kena risau dah.. puasa kat sana bestla sejuk dan buka puasa awal... yekee? mandai je saya teka, hihu

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...