Friday, May 26, 2017

Bagi semangat untuk ai MENDEKO... pleaseee...

Hari ni tempat kami pun blom posa.
So.. sempat la ai nak "memantel" dgn post makanan.  Actually nak memperagakan pyrex yg ai ckp smlm.  Walau mulanya tak suka.. ai rasa I did a right choice lah.   Tak mengapalah klu correlle dah tak jual lg. Ai redho je dgn mendalah ni skg.  After all.. most of my guest adalah org2 yg zuhud. Hihi..



Well.  Pagi ni.. alhamdulillah dpt pun menyahkan roh2 jahat...
dgn menyediakan lempeng ni di saat "M" melanda.  Ok le tu dari makan mee segera. Muehehe..

Ni sume pasal "bilikku kembali berpuaka"!.
Heater plak cuma install kat hall.  Tu yg rasa berpuaka semacam. Ohh I don't loikeeeee!!.

Sebut pasal hall,  pls bagi ai semangat untuk mendeko.  Kawan2 nak dtg beraya tau!.  Sejak tua2 ni ai jadi semakin simple dlm penataan.  (Ianya 1 berita baik utk IRP. :P) but I need 1 coffee table at least... utk dipadankan dgn sofa hitam yg sedia ada. Sian smlm mereka terpaksa bersimpuh.



Angkara terlalu simple sampai langsir pun malas nak ganti.  Hall ai sebenarnya merupakan 1 ruang study untuk anak2... dah mcm library gayanya dgn meja belajar ada di 1 sudut dan rak buku sekali. Haha.   Well.... pendidikan anak2 is our priority!. So.. yg tu memang ai tak complen apa, just follow my hubby's decision.

p/s : Mungkin sekadar beli bunga atau rebin2 besar untuk membina kelainan... atau bantal2 sofa sbgmana cadangan Qistina.

No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...