Tuesday, March 2, 2010

PENYAKIT "GILA TUDUNG" BELUM SEMBUH LAGI..

Sebenarnya di dalam ENTRY sebelum ni.. I belum habis cerita.. apa kesudahannya yg I beli...


sudahnya... I telah terbeli tudung purple ni...
berbatu sworzki jenama Umaira...
so disebabkan nak sgt tudung liplap, kain lembut & berjenama
melayang la duit I :( ....... :( waaaa!!
Boleh claim tak my darling IRP??
tak boleh sudah... :(

redah je la... janji vouge... lgpun I kan nak gi date dgn IRP
tak lama lg... utkmu ku korbankan apa saja... lalala.
asalkan di matamu aku lah sang puteri...





2 comments:

  1. comei tgk kat KL ni dah ramai org x pakai tudung ala2 ekin..dah nak habis musim kot...nasib comei beli x byk..2-3 helai je...masing2 dah blk semula pd tudung bawal..lagi pun tudung bawal senang nak cuci..campak je dlm mesin...lagi2 org yg bekerja mcm comei ni x de masa nak cuci2 pakai tangan...

    * ni comei tgk masa pegi & blk kejela..kalau jln2 tu masih ramai lagi yg pakai..

    tapi yg berbatu2 & kilat2 ni biasa org pakai dinner atau kenduri kawin...rasa kalau gi opis mcm x sesuai. silau mata boss...hahahaha

    ReplyDelete
  2. t.kasih COMEI krn kau "mcm" dah berjaya melunturkan KEGILAAN aku...tp tu la.. aku pulak mmg tak suka pakai tudung bawal.. si Ain je yg dr dulu suka sgt tudung bawal.. semua tudung bwl aku dh bg kat dia.. mmg dah x niat nk pakai lg apa2 tudung bwl atau yg seumpamanya.. cuma sbb si Qistina tu kecik lg..jd pd aku klu dia pakai tudung yg memerlukan dia pakai brooch..nt aku jugak yg susah. So, the best solution utk mengatasi kemalasan aku ni itu la..membelikan tudung2 ekin utk dia.

    Mei ~ pendpt ko tu mmg betul.. masa aku belajar subjek personaliti dulu pun lecturer dh tekankan..di pejabat jgn sekali2 pakai pakaian berkilat. Sib baik la "opis" aku ni yg dtg pun cuma kucing je.. hahaha..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...