Thursday, June 28, 2012

Azrinaz Mazhar Hakim kembali dicari

Sedikit masa dahulu nama Azrinaz Mazhar Hakim pernah menjadi antara carian tertinggi di google.   Waktu itu beliau baru bergelar isteri kepada Sultan Brunei. Ya, sudah pastinya kita la antara orang2nya yg menaikkan ranking itu. 

Hari ni I mencuri lagi gambar beliau dari Pak Google sebab lately ni namanya bagai kembali menjadi sebutan pula, setelah runtuhnya "masjid" kedua pasangan ini pada 2010 kalau tak silap.   Penat I menggoogle video on air yang dikatakan beliau menjadi juri jemputan tapi tak jumpa2 pulak, korang ada?.



Sungguh anggun wajah wanita ini.  Macam I nak tanya je.. "You pakai skincare apa?".  Wahaha...

Ada beberapa orang lagi yg I nak tanya rahsia kecantikan mereka sebenarnya, antaranya :




 

1)  Jeniffer Lopez  - masih mantop walau dah berusia (lebih tua dari I pun), kalau dibelek2 macam tak de ciri2 pakai botok tapi muka still nampak muda je I rasa.. (tak tau la kalau dibelek dekat2...:D). 

2).  Lady Diana - alamak! Tapi dah meninggal la pulak...   Terpaut hati melihat keayuan wajahnya dan mampu menyembunyikan masalah di balik senyuman ikhlasnya. Ko mampu?.

3). Dr. Halina bini Sheikh Muzzafar - sebab kulit dia nampak mulus even ketika bergambar tanpa make up.







4).  Ekin bini Mawi.. sebab I pernah berselisih jalan ngan dia kat JJ Tebrau (sorry kalau silap orang ye Ekin... kekeke)... memang halus kulit dia.

Ada ramai lagi sebenarnya yg I teringin nak google rahsia di balik kecantikan mereka tapi bila pandang PC ni tetiba terlupa plak..  You all ada nama2 yg ingin dikemukakan?.  



Removes make-up on the epidermis, cleaner, brighter, softer.. click here



p/s :  Ah I memang mcm ni.. kemain sibuk mengorek rahsia tapi bila dah dapat tip bukan I applykan pun... :D.  Sesaja wat sesuka, menambah2 ilmu. :P




12 comments:

  1. hehe. depa ni memang cantik2. untung :D

    ReplyDelete
  2. Licin dan mulus betoi la kulit Azrinaz Mazhar Hakim ni..
    agaknya tetiap minggu buat rawatan muka kat pusat2 kecantikan ++ pakai skincare yang terhebat..kekekekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom Linda kita gi facial...... kekekeke...

      Delete
  3. MQ rasa kan diorang yg muka cantik2 ni investment tu mestilah tinggi... Takkan tak buat pape kulit boleh tegang n licin je... Janji banyak duit, apa pun boleh.. Kalau MQ tak mampu, pakai air sembanyang jelah... Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. MQ - yesssss... itu yg paling afdal sebenarnya.

      Delete
  4. err dah lupa terus dia ni. hehe

    singgah dari segmen mak dara!
    sorry lambat!

    ReplyDelete
  5. eerrr...kebanyakan nyer adalah orang yang ade banyak duit..heheh...[kalau tau rahsia derang share ar sekali ek] ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ATY - nanti kita tunggu kot2 ada magazine yg akan interview diorang. :D

      Delete
  6. MM I sedih tgk dia terpaksa berpisah dengan anak2 dia... Harga menjadi permaisuri Brunei.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...