Wednesday, August 1, 2012

Asalkan kau bahagia anak-anakku..



Bangkit Cheese for my little hero.. Shashal



Mama ingatkan tahun ni nak lari dari mengadap labuci..
tapi Ain minta Mama jahitkan  plak pada jubah polosnya..




Harap Ain suka... walau mungkin Mama jahit tak secantik mana..

* mode : tak berapa best arini... sbb tu nak tepek resepi pun malas... hehe (esok la I bubuh eh?)... boleh tak you all quote sikit ayat2 yg bleh buat I happy?

10 comments:

  1. Wah rajinnya dia... Ayat yg buat happy ye? Entahla perut pnuh milo n nasi tomato xleh fikir... Think of ur lovely kids....

    ReplyDelete
  2. mulianya hati mak ain ni.. if i were ain, misti i pun suka..
    btw when i was down, i always remember this quote,
    if u want to be happy, be..
    dah jgn sedeyyy ye mm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks "Kengkawan".
      Yes!! Harus dinyahkan kesedihan itu..

      Delete
  3. Pada mak tak secantik mana...tapi kalau mak tu sanggup buat, pada pandangan anak dah secantik buatan butik dah....gud job.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. ya, pasti Mamanya akan sanggup jahitkan dgn penuh kasih syg...walau minat tu dah takde dah JS.

      Delete
  4. wah rajin u ye... teringat i dulu jahit labuci baju kawin heheh..

    senang tak nak buat bangkit cheese tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eny - resepinya simple tapi buatnya tak senang sbb adunan dia sgt peroi.. nak terap pun susah, tapi hasilnya... hmmmm sgt marvelous!.

      Delete
  5. BANGKIT CHEESE??HMM...MALAM TADI GI ANGSANA TGK ADA BYK KUHI RAYA PELIK2..ANTARANYA BANGKIT CHEESE LA..HAMPIR SEMUA KUIH HARGA SEMUA RM30/BOX BULAT TU

    ReplyDelete
    Replies
    1. Angsana?. Alamak jelousnya... kita blom pegi lg.
      Kalau RM30 pun mmg patut, cheese dia je harga dah RM6 ke atas.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...