Tuesday, December 18, 2012

Bonus gomen dah keluar hari ni kan?. Heeee geramnya I...

Bonus korang dah keluar arini kan?. Jelousnya I.....
Ni yg I geram  ni... rasa nak perabih je duit you all tu.
Jom perabih kat sini ni.... sila cuci2 mata ye..


RM43 je tau ni.... selalu RM60.00
teringat I masa beli skirt ni kat Bee Pee.. kemain berbuih  I tawar
menawar... last2 cuma dpt harga RM60.. kedekut punya salesgirl!
Tapi utk you all punya pasal... I bagi la RM43.. pos sem. dlm RM6.00


palazo, seluar aladin ala zam-zam ala kazam pun ada..
cuma I malas nak upload... 
(picture upon request).


"Rumpai laut berkesan rawat sakit jantung"
Malah wajah menjadi gebu, putih dan berseri...
So, apa lagi??.  Email I untuk kisah selanjutnya..
missmirror@ymail.com

atau jenguk sini dulu..

"Sehari pemakaian masker, sudah nampak kesannya" - kata seorang testimoni.






Lawa ni Dik kalau you all gi kenduri kendara, gi opis pun selesa... kain cotton kan..
RM85 je... 
beli 3 item hanya RM110.00 sahaja.. dijamin cantik..sebab ni
Sophie Paris kannn..
Amat sesuai untuk guru-guru macam Cikgu Aisy Nasiha  tu..
boleh muat stapler, marker, calculator... malah orang pun boleh masuk
dlm ni... tapi org kenit la... hahaha...





Aiiii dah dpt bonus... tak kan beli utk diri sendiri je??.   Ibu mertua
jgn dilupa... nt beliau akan bertambah saaaaaayang!.   Warna
ni sesuai utk warga2 emas.. RM135 je you all..
mana la tau dgn "pelaburan" you yg RM135 tu beliau mendoakan
kebahagaiaan you  hingga ke syorga loka, naik pangkat,
tambah kaya, tambah beriman... bla bla bla.......



Lain-lain produk sila jenguk di sini.

14 comments:

  1. Replies
    1. Oh you suka entry masakan eh?.
      Ada certain org tak suka.. that's why I hentikan buat sementara waktu.

      Delete
    2. Mmg tak suka pun entry masakan..buat anak koi ngences jer...hahaha...

      Delete
    3. Hahaha...Ya tak ya kan Nafisa... baby dlm perut u ngences plak nanti..

      Delete
  2. aduih bestnyer org keje dgn gomen nie..tapi tu la yg swasta nie gigit jari la.. jualan kain & baju miss mirror mmg cantik2..la ...so kena tunggu org swasta dpt bonus leh rembat selai..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Nam...
      Ok nt klu you all dpt bonus... roger2 I ye.. ;D

      Delete
  3. hehe..macam pernah dgr nama aisy nasiha tu....tapi di mana ye?

    ReplyDelete
  4. seronoknya dapat bonus..boss kiter kedekut..mcm haji bakhil

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabar Kak Tie.. kita cari je bonus sendiri.

      Delete
  5. wah gomen dah bonus ya..lebat2..hehe..santek2 nya pakaian sini..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Intan... Kak Mirror tgh jelous ngan diorang... :'(..

      Cantik?. Tq.

      Delete
  6. Wah manyak pandai ini MM..
    Business minded.
    MM lama tak citer pasal makanan?
    Rindu la cite itew

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ke?. Sorry la.. Oven kita dah lama tak berasap la Dear.. :D

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...