Thursday, January 3, 2013

4 Tip Mengembalikan Perawan

Puas memikir tajuk... barulah dapat tajuk yang lebih sopan sikit.   Harap2 tiada kanak-kanak di sini.  
Tip mengembalikan dara yang hilang dikebas somi cara moden dan tradisional..   Harap2 entry ini dapat membantu sorang kawan I yg dari aritu  berbisik2 di talian... berazam tahun ni nak "membahagiakan suami", nak cantik2... nak hebat segalanya beliau kata.

Alhamdulillah kalau ada niat begitu di dalam hati.  Moga rumahtangga sentiasa dalam keberkatan hendaknya.





1).   Minum Air Perahan Ibu Kunyit

Parut kunyit.. lepas tu tapis.  Minum airnya.. suka ati la nak bubuh gula atau pun tak.
Ko ingat aku buat semua ni...  Hahaha.. Takde mananya.  Tapi share la jugak kat sini.. moga wanita indonesia lewat 40an  yg berkongsikan tip ini mendapat pahalanya yg berkekalan..   Tapi pada pendapat aku plak... kunyit2 ni tak bleh amalkan selalu... buat berpada2.   



2) Boleh juga mencuba yang ini (klik di situ ye).


3).Amalkan doa Dr. Fatma - klik sini. (yg ni paling mujarab!).

4). Buat rebusan daun sirih dan gunakan untuk cucian "v" anda..    Amalkan la dalam 2, 3 hari sekali.


OK la.... nak turun ke dapur la... en somi nak makan something... tak tau la nak masak apa untuk kudap2an malam ni... jumpa lagi!!..  Ada tip2 lain sila kongsi.


RELATED POST :  Cara Menjaga Dara Hingga Ke Hari Pernikahan

8 comments:

  1. Gempak tul tajuk....
    Ai sam, long time ..i'm so busy lately... Will read what I missed later k...

    ReplyDelete
    Replies
    1. I can imagine how busy you're right now Cikgu Aisy. No worries. Do come again if you free.

      Delete
  2. hehehe...doa tu boleh la amal kot...hehehe
    kurang rajin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doa tu mujarab tau Eleea.. serious!. Amalkan ye.. :D

      Delete
  3. teruja tgk tajuk ni kihkihkih... pas bersalin mmg my mum buat air kunyit tu tp sekali je la minum sbb panas n klu org tak tahan mmg leh muntah huhuu..lg pun x bole minum kerap tkt bb kuning kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang rasa nak termuntah Sara kalau tak iya2..

      Ha'a.. mmg kena minum berpada2.. tak boleh berlebihan, bukan je takut baby kuning, tp pd diri kita pun, kena berpada2.

      Delete
  4. wah kak mirror..entry ni bagus nih..ehehe

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...