Sunday, May 2, 2010

MUSUH REDMUMMY

"Paling penting menjadi penulis blog tegar perlu mendapat restu suami, ini kerana banyak masa dihabiskan di hadapan komputer. Jadi jika suami memahami, segalanya akan menjadi mudah."

"Bagi suri rumah mungkin mereka boleh melakukannya pada waktu siang selepas membuat kerja rumah. Jangan sehingga asyik berblog menyebabkan rumah tangga menjadi kucar-kacir,"

~ RED MUMMY - H.metro


MM tertarik dengan nasihat beliau. Apa-apa pun pekerjaan yang kita lakukan biarlah mendapat restu suami, barulah adanya keberkatan. At least beliau mendoakan yang terbaik buat kita. Bagaimanapun... tentang tajuk ENTRY di atas...... sebenarnya macam ni.....
MM cek  keyword NUFF tadi, cam pelik plak bunyi "MUSUH REDMUMMY".... hmmmm....... beliau dah mula ada musuh ke?. Siapa la gamaknya tu??? Tak jumpa kan jawapannya kat blog Miss Mirror ni?

Tapi biasalah kan...kalau dah glamer... setakat orang2 dengki tu memang tak kan dapat dielak punya kan?.  Harap2 takde la. 


Ok la.. anda cuba la plak cek keyword  blog anda pula...mesti ada perkataan2 kelakar yang you all jumpa nanti... if you don't mind share le dgn MM ni.... MM ni bila dah rasa kelakar.. ketawa sensorang depan PC....haha.. nak suruh MM tergelak lagi... sila la share kat sini..... kot2 la ada keyword "MUSUH MISS MIRROR".. jgn lupa habaq kt MM tau!

SELAMAT BERBLOG DENGAN ENJOY!!!!



LATEST ENTRY :   1)BEST BILA HOBI MENJADI DUIT
2)TIP MENGHILANGKAN JERAGAT DAN TOMPOK HITAM DI WAJAH


16 comments:

  1. ahaks... tuh melalui keyword...

    sekarng nih aq dimusuhi oleh forumer2 dalam satu forum...

    forum ape? biarlah rahsia.. ahaks...

    sebab ade orang ciplak dan manipulasi nick aq dan juga blog aq... wades..

    but anyway, normal lah apabila sesorang dah naik akan muncul musuh2 yang tertentu... ahaks

    ReplyDelete
  2. Kaizen ~ apabila ada orang cemburukan kita, itu bermakna ada "SESUATU" dlm diri kita..

    Forum apa tu? Mcm I tau je walau takde yg bagitau...kwang kwang kwang....

    ReplyDelete
  3. memang kelakar bile baca pasal tag keyword nie...cume ape yang lucu kt blog saya ialah ada org taip keyword dalam 8 patah perkataan .... banyak tue

    ReplyDelete
  4. setakat nie takda keyword yang pelik2...huhuhu

    ReplyDelete
  5. he...red mummy..famous orgnya...berjaya..mesti ada yg dengki, kan...

    soffya kagum je..dn teringin nk ajdi mcm tu...

    salam kenal kak..dtg ke blog akak dr blog GTO

    ReplyDelete
  6. @Hazman ~ rajinnya org tu menaip ya... 1 - 2perkataan pun dh ok..pakcik google kan pandai!

    @Sir Marcello ~ lately je kt blog I ni org cari benda2 pelik.

    @Soffya ~ nice to meet you! Rajin2 la singgah. InsyaAllah u pun boleh sebaris RedMummy nanti..tuah org siapa tahu kan...

    ReplyDelete
  7. mm,lawak btol..x pasal2 nk musuh2 kan,i ade silent reader yg x puas hati dgn i..die siap ckp die benci kan i..and yg paling best,die admit die terasa dgn certain entry i..hahaha..
    paling x tahan,die siap jd menyampai hebat dkt org2 i tulis kt blog..thumbs up MM, i suke kontroversi nih!

    ReplyDelete
  8. Wah! Bubblephoto pun dah ada musuh ya?? Tahniah!!! hehehe....selalunya yg ada musuh ni org2 yg hebat! Klu tak caya cuba la tanya idola u tu...si Tok Ti...:D

    MM selalu dgr masalah blogger yg mcm ni..dimusuhi org, didengki...cuma tertanya2 kenapa & mengapa...

    ReplyDelete
  9. MM..die bkn siape2, die ade lah gf my cousie..kah,kah,kah...

    tu la kan..blog ni kite yg punye, kenape nk ber musuh2..my answer is,org tu da xde keje nk bt..2 yg nk cr musuh tuh.kwn biar seribu..x payah la nk musuh2 kan2..

    ReplyDelete
  10. betul tu Bubble.... tapi kalau hidup takde cabaran tak best la pulak...kan..

    ReplyDelete
  11. pasal "musuh' RedMmy tu mungkin dalam enry MM ada perkataan "RED" bla x3 .... 3333 tibul pula perkataan "mummy" sambung tulis punya panjang ada lagi perkataan "musuh", jadi bila pelawat taip "musuh redmummy " enjin carian terus tertumpuh ke n3 MM.

    pasal komen MM Insyah Allah akak (kak maria) akan teruskan, sebab dah terpilih nichee ni, nak campur yang pesonal dan isu semasa pun dah tak berapa seswai.

    ReplyDelete
  12. ya Kak Maria... itu mmg MM faham, yang tak fahamnya tu tak sangka pulak ada juga orang SEARCH perkataan "MUSUH REDMUMMY" tu kat google...

    ReplyDelete
  13. bukan forum GB la.. ahaks... ade r forum tuh...

    xnak r kecoh2.. ahaks... kan ade sesuatu dalam diri kita? ahaks~

    ReplyDelete
  14. ha mcm tu la..pikir positif sikit...pikir yg dlm diri ada "sesuatu", yg menyebabkan org jelous dgn kita...baru hidup jd enjoy!!

    ReplyDelete
  15. haha.. tu diaa.. hari tu check jugak keyword kat nuff tu kak. dia tulis ayat-ayt tepuk bantal hahahahaaa.. tak boleh blah betul.

    ReplyDelete
  16. ayat tepuk bantal? mcm2 je diorg ni ya...dah angau sgt ler tuh...

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...