Thursday, March 1, 2012

Tanda-tanda si dia masih sayangkan you...

Si bujang I demam... tu yg takde mood nak update.  Pastu tgh hot dgn "panggilan hangit" dari jejaka vengongs mana tah....   kalau nak ngorat I tu cakap je la pakcik.... (hehehe... tak logik pun).... Ni tidak, bila tanya "Nak ckp dgn sapa?".... dia jwb "errr errr....".    Sekali dua takpe la.... ni berkali2 sejak semalam.  Wat penat je I turun tangga naik tangga.... Mana I tak kurus jadinya Dik Non...  Dah la mlm tadi dah buat bulu roma I meremang... mlm2 buta call (dah la hubby tgh takde) pastu buat suara berbisik2 gemersik ...."Heh...heh... heh..." suara dia...   Terus I cabut wiyer...

Dpd I melayan panggilan2 tu, baik I membantu silent reader yg menggoogle "tanda2 suami masih sayangkan isteri".  Ok dik ini jawapannya ye..


**Antara tanda2 masih adanya kasih sayang seorang suami terhadap isterinya apabila ia bimbang bila isterinya tiada di rumah atau sekurang2 ia mengambil tahu tentang aktiviti isterinya. 

**Antara tanda2 seorang isteri masih sayangkan suaminya ..... masih ada rasa cemburu di hatinya terhadap suami dan hatinya tak keruan bila terpaksa berjauhan.

**Antara tanda2 seorang kekasih lama masih mengingati bekas kekasihnya, ia masih mengintai2 khabar dari orang2 yg mengenalinya.

**Antara tanda2 seorang sahabat lama masih memerlukan anda dalam hidupnya... ia masih sekurang-kurangnya menelefon, tak pun curi2 pandang wall fbnya (walau dah tak aktif), atau menjengah blognya walau tak berupdate.  


Motif pix? - 2 in one - 
  1. Baju cam preggy yg I ckp itu ari.. sorry camera girl I arini busy la dik... snap depan mirror je boleh tak? Ada gak hikmahnya (takyah nak solek2 sbb muka I terlindung.. he3).
  2. Hasil mengecat bilik bebudak dah selesai.


8 comments:

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...